UEFA uzdramana uoči početka Lige šampiona: najbolji igrač Euro 2024 najavljuje kolektivni štrajk fudbalera!

Најбољи фудбалери 2024

Saudijci su notorno netransparentni oko svojih poslovnih aktivnosti, pogotovo kada je reč o iznosima koji deluju poslovno nelogično. Forbes je razgovarao s više od 10 industrijskih insajdera kako bi precizirao procene, a postoji snažan konsenzus da bi neki javni izveštaji o fudbalskim platama mogli da budu prenaduvani. Moguće je da je razlog tome pokušaj ublažavanja reputacijske štete igranja u zemlji koju redovno optužuju da sportom želi da skrene pažnju s kršenja ljudskih prava. Drugo objašnjenje je da se astronomske plate koriste kako bi još više igrača privukli da igraju u slabijoj konkurenciji u Saudijskoj Arabiji. Možda i najveće iznenađenje je poziv za mladog Andriju Maksimovića koga su saigrači iz Zvezde prozvali „Zvezdin Mesi“.

МИТРОВИЋ НЕМИЛОСРДНО РЕШЕТА МРЕЖЕ: Ни колега из репрезентације није имао решење за страшног Србина

Најбољи фудбалери 2024

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив “Новак, париске приче”. Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера. Један од главних утисака утакмице у Гелзенкирхену му је оно што се дешавало после ње – огромне гужве приликом одласка са стадиона. „Делује ми да је мало пренадувана ситуација, да су то нормални односи”, наводи 38-годишњи Иван Милинковић из Прокупља, који од 2013. живи у Нирнбергу. Аспект између последње фазе Месеца у Раку и вашег владаоца Урана, упозорава на опрез када је реч о финансијама и улагања у нове послове.

“ARKAN JE BANDIT!” Kako je Đuza tokom rata mogao da nastrada zbog Ražnatovića

Njegova preciznost u izlaznom pasu i prisutnost na terenu predstavlja veliku stabilnost za njegove saigrače prilikom građenja napada. Može se na prstima ruke prebrojati koliko je loših partija imao u protekle četiri godine i bio je od velikog https://premier-bet.org/ značaja u svim klupskim uspesima. Imenovan je za najboljeg igrača Premijer lige u prvoj sezoni koju je proveo na Ostrvu, a Siti je primio najmanje golova u pohodu na titulu. „Он је лидер у овом тиму у тако младој доби и он то зна.

(VIDEO) “Ovaj je lud, ima da pogine” Fudbaler Crvene zvezde visio sa džipa Bake Praseta noć pred derbi

„Ишао сам на све или ништа, у одлучујућим тренуцима распаљивао сам форхенде као што је он то радио”, рекао је Ђоковић за РТС одмах после меча. После девет месеци, Венера поново прелази преко ваше куће љубави и креативности, доносећи вам бројне сусрете са интересантним особама и пословне понуде. Фудбал је заиграо у родној Јагодини, а 2016.

“ОТАЦ НАС ЈЕ УЧИО…” Речи Дулета Савића о “вечитом дербију” одзвањају

Заседања Генералне скупштине Уједињених нација (ГС УН), на којој ће се окупити више од 140 светских лидера и представника држава, међу којима је и председник Србије Александар Вучић. Одлучио је Бобан Марјановић да се врати у Европу након скоро деценије у НБА лиги пошто ће у предстојећој сезони носити дрес Фенербахчеа. Jedan od najboljih defanzivnih igrača današnjice, David Alaba, kako stvari sada stoje propustiće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. On je takođe pokidao prednje ukrštene ligamente. Za razliku od Tibe Kurtoe, Alaba nije nikako igrao u drugom delu sezone.

ЧЕКА НАС СПЕКТАКЛ: Међедовић се пласирао у друго коло турнира у Орлеану, а тамо га чека Хрват!

  • Nije bilo nikakvih promena u poretku na najnovijoj ATP listi, jer nijedan od deset najboljih tenisera nije učestvovao ni na jednom turniru proteklog vikenda.
  • Упознавање са Раком или Биком у друштву пријатеља.
  • Poseduje odlične veštine u baratanju s loptom, veoma je kreativan u kreiranju napadačkih akcija i inteligentno pristupa svakom meču.
  • „Nije nam bila toliko bitna utakmica kao sledeća protiv Slovenije, a dobro je i zbog gol-razlike što nismo izgubili velikom razlikom.
  • Фудбалом је почео да се бави у родном Нишу, а током 2019.
  • Rori Vitaker (Hibernijan) – 16 godinaRori Vitaker je prošao akademiju u Hibernijanu.
  • Председник Србије Александар Вучић уручио је данас у Њујорку орден српске заставе првог степена сталном представнику Руске Федерације при Уједињеним нацијама Василију Небензји.
  • Iako tinejdžer, Gavi je pokazao svoje veštine i umeće.
  • Најбољи глумац фестивала је Матија Јанић, у улози Болести, а најбољу сцену на фестивалу је направио професор ликовног Бојан Вучинић.

Britanski tabloid “San” nedavno je objavio spisak najzgodnijih fudbalera na EURO 2024. Takođe, tu je i spisak najzgodnijih reprezentacija na ovogodišnjem fudbalskom takmičenju. Di Lorenco je tokom prethodne sezone slavio u dresu Napolija kao prvak Italije, nakon sušne 33 godine ovog kluba bez trofeja.

Liga Evrope počinje u sredu bez srpskih klubova: Ali, tu su sudije i posmatrači

Sigurno da motiva ima, a kako će to sve funkcionisati na terenu i kako će Ancelotti sa svime na kraj, to je već na njemu.

„Ово је добра вест”: Укинуте визе за становнике Косова са српским пасошем

Njihov intenzitet tokom igre je bez premca jer pružaju dodatnu ruku u kontranapadima ili dok se vraćaju, oni su prvi koji podižu izgubljenu loptu. Odlučio se za sivu komplet trenerku i tamnoplavu majicu, koja je naravno nosila obeležje njegove reprezentacije. Sve je to uklopio sa crnim čarapama i belim patikama. Ovo je definitvno udarac za Lućana Spaletija koji bi ga sigurno uvrstio u startnih 11 igrača.

Најбољи стрелци првенства

Od prvog do poslednjeg dana, pune dve nedelje turnira, isprati sa nama. Klađenje uživo tokom turnira i praćenje promena širom teniskih terena u Melburnu svake sekunde su kao stvoreni za sve teniske sladokusce. Sajt Ticketgum, koja prodaje karte za koncerte, utakmice i druga dešavanja, sproveo je uz pomoć veštačke inteligencije analizu najprivlačnijih igrača sa Evropskog prvenstva u fudbalu 2024. ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се данас са генералним директором компаније “Филип Морис Интернешенал” Јацеком Олчаком у Њујорку. ГЛУМИЦА Радмила Живковић сахрањена је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Sipajte ova dva sastojka u vodu s limunom i dobićete najbolji napitak za čišćenje creva i topljenje kilograma

Најбољи фудбалери 2024

On je do zlatne medalje u Parizu stigao bez izgubljenog seta. Takođe, kao glavni savet za mlade tekvondistkinje i tekvondiste ona je istakla treniranje iz duše i ljubavi. Kao glavne uzore istakla je Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović, a sigurni smo da su – isto tako – mnogi sada upravo u njoj pronašli idola.

  • Levandovski je prošle sezone postigao 33 gola i, iako ima 35 godina, ne deluje kao da mu je karijera na zalasku.
  • “Mogu da kažem da 60 ili 70 utakmica nije optimalno za igrača u jednoj sezoni.
  • Njihov intenzitet tokom igre je bez premca jer pružaju dodatnu ruku u kontranapadima ili dok se vraćaju, oni su prvi koji podižu izgubljenu loptu.
  • Godine i prema ličnim uspesima, reklo bi se da mu ta sredina prija, jer je u Seriji A za klub zabeležio 146 nastupa i učestvovao u 41 golu.
  • Srbija je bila blizu iznenađenja protiv favorizovane Engleske na startu Evropskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj, ali nije zadala završni udarac.
  • АЛ ХИЛАЛ наставља свој поход на нову дуплу круну у Саудијској Арабији, надајући се да ће ове сезоне придодати и трофеј Азијске Лиге шампиона.

Od bucmaste bebe u naručju Mesija do fudbalske orbite: Ko je Lamin Jamal, rekorder EURO?

I na Svetskom prvenstvu u Kataru, Lucas je doziveo povredu. U PSV-u je bio izvanredan prošle godine, a ove godine je odlične partije pružao i u dresu Lajpciga. Na ljeto se vraća u Pari Sen Žermen, te ćemo vidjeti kakva budućnost ga čeka u klupskom fudbalu. Ipak, kada je reprezentacija u pitanju, ljestvica je postavljena visoko za Simonsa. Možda vam djeluje kao da ovog dječka već godinama gledamo na vrhunskom nivou, ali Ćavi Simons je tek završio drugu punu sezonu u seniorskom fudbalu sa 10 ili više nastupa. Mnogi ih ponovo svrstavaju u kategoriju „dark horse-a“ za ovo Evropsko prvenstvo, baš kao i za ono prije tri godine.

„Biće teško, borićemo se”: Srbija protiv Engleske, Danske i Slovenije na EP u Nemačkoj

Bio je lider Bologne koja je izborila plasman u UEFA Ligu Prvaka, i jasno je bilo da će ga jako teško zadržati. Mbapeova odluka da ne produži ugovor s Pari Sen Žermenom uoči početka sezone dovela ga je u sukob s vlasnicima kluba – čak je bio isključen s turneje u Japanu pre početka sezone. Čini se da su u međuvremenu igrač i klub popravili odnos, no sve su glasnije teorije da Mbape želi napokon da ostvari dečiji san igranja u Real Madridu. Slavni španski klub, koji je i u prošlosti želeo da ga dovede, navodno će ponovno pokušati sledećeg leta. Ronaldovi novi poslodavci iz Saudijske Arabije nisu bili sramežljivi oko iskorištavanja igračevog statusa zvezde. Ronaldo ima i vlastite sponzorske ugovore, a na njegovom Instagramu u poslednja dva meseca pojavile su se reklame za, između ostalih, Klir (Clear), Herbalajf (Herbalife) i Bajnens (Binance).

Најбољи фудбалери 2024

Nije Lamin Jamal tokom upravo završenog Evropskog prvenstva u fudbalu oduševljavao ljubitelje najvažnije stvari na svetu samo svojim prodorima, tehnikom, šutem, brzinom, driblingom, zrelošću… Postoje i egzaktni podaci o tome koliko je bila bitna uloga ovog sedamnaestogodišnjaka u trijumfu Španije na takmičenju u Nemačkoj. Sve kamere i oči sveta uvek su uprte u najboljeg fudbalera današnjice – Lionela Mesija. Verujemo da nijedan trener ne bi sa spiska startnih 11 izbrisao ovakvog igrača.

  • (MLS dozvoljava da tri igrača u rosteru budu „odabrana“, što im omogućava da imaju plate koje prevazilaze ograničenja lige).
  • Фебруарским Рибама указују се добре шансе за реализацију креативних пројеката.
  • Ovo je definitvno udarac za Lućana Spaletija koji bi ga sigurno uvrstio u startnih 11 igrača.
  • Није било никаквих промена у поретку на најновијој АТП листи, јер ниједан од десет најбољих тенисера није учествовао ни на једном турниру протеклог викенда.
  • Đoković je danas postao najstariji olimpijski šampion u tenisu u pojedinačnoj konkurenciji.
  • To ga čini i najmlađim strelcem na Evropskom prvenstvu.
  • Novak ga je porazio u tri seta, da bi se potom revanširao Sineru u velikom finalu.
  • Njegova munjevita brzina na desnom krilu je napravila ogromnu razliku u igri Liverpula; može da pobjedi defanzivce strelivim trčanjem i driblingom.
  • „Србија остала без награде”, „Маестро Белингем приземљио храбре орлове”, „Храбри ‘орлови’ испустили Енглезе”, пишу извештачи српских медија из Немачке.

– Baš iz tih razloga, kako bismo spremno dočekali taj momenat, privremeno smo premestili turnir iz Beograda, kako bismo unapredili uslove za taj nivo. Konstantno se trudimo da rastemo i poboljšavamo organizaciju, dovodimo najbolje moguće igrače i podižemo lestvicu kada je reč o kvalitetu. U sklopu te strategije je doneta i ova odluka – zaključio je Đorđe Đoković.

EURO, 2. dan: Najmlađa zvezda ispisala istoriju Evropskog prvenstva, sramota Albanaca o kojoj će se dugo pričati

„Могли смо да их угрозимо и да им нанесемо бол у првом и другом полувремену”, рекао је селектор Драган Стојковић Пикси. Posle prvog poluvremena u kojem nije bilo mnogo sjajnih trenutaka, dva španska krilna igrača pokazala su zašto su među najboljima na ovom Evropskom prvenstvu. Brza promena pozicije, Jamal se prebacio s desne strane u sredinu i savršeno uposlio Vilijamsa koji je prodirao. Последња четврт Месеца, који управља вашим партнерским односима, у Раку, наговештава пријатне тренутке у друштву дугогодишњег партнера.

Gavi je povredio prednje ukrštene ligamente na toj utakmici što je takođe bio povod da dođe do svađe između predstavnika Barselone i selektora De La Fuentea. Epilog svađe je taj da je Fudbalski Savez Španije doneo odluku da Gavi neće biti pozvan da igra za Španiju do iduće godine. Rori Vitaker (Hibernijan) – 16 godinaRori Vitaker je prošao akademiju u Hibernijanu. Svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom potpisao je u avgustu 2023. Kao zamjena u drugom poluvremenu za Hibernijan protiv Sent Džonstona. Sa 16 godina i 44 dana postavio je rekord kao najmlađi igrač koji je ikada nastupio za klub.

Znate li ko su 10 najbržih fudbalera na EURO 2024?

U NjUJORKU danas počinje generalna debata 79. Zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (GS UN), na kojoj će se okupiti više od 140 svetskih lidera i predstavnika država, među kojima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Odlučio je Boban Marjanović da se vrati u Evropu nakon skoro decenije u NBA ligi pošto će u predstojećoj sezoni nositi dres Fenerbahčea. Nekadašnji ruski fudbaler Aleksej Bugajev osuđen je na devet i po godina zatvora zbog trgovine narkoticima, preneli su mediji iz ove zemlje. „Željan sam da uradim sve što je potrebno i spreman sam da učinim sve da pomognem zemlji da osvoji titulu na ovom turniru”, rekao je Belingem posle meča. Džud Belingem nastavlja da fudbalski raste, a selektor engleskog tima Geret Sautgejt opisao je kao igrača koji „piše sopstvene scenarije”.